Print << Terug

Talentencup 2013

Afgelopen vrijdagmiddag was het podium in school weer de plek waar gestreden werd om de Talentencupbeker.
Sinds een paar jaar vindt er een heuse talentenjacht plaats in de groepen 6 t/m 8.
Allereerst zijn er voorrondes en uiteindelijk mogen er twee acts door naar de schoolfinale en die was dus vrijdagmiddag.
Aangemoedigd door hun eigen klasgenoten en voor het oog van de juryleden uit de Leerlingenraad, werd elk optreden met veel enthousiasme uitgevoerd. E.e.a. werd op een vakkundige wijze gepresenteerd door twee leerlingen en natuurlijk zat meester Rob weer achter de knoppen en mocht juf Mirjam het geheel in goede banen leiden, namens meester Han.
Vanuit groep 8Aa deden Melissa en Annika mee met een waanzinnig goede dansact op het nummer van Demi Locato: "Neon Lights". Zelfs de kleding hadden de dames hierop aangepast!
Daarnaast was er nog het optreden van Floortje en Merel, die live het nummer "When I was your man" van Bruno Mars zongen.
En echt waar: een kippenvelmoment, zo mooi en goed gezongen.
Maar er was geduchte concurrentie en na het laatste nummer trok de jury zich voor een kort moment terug om daarna met de uitslag te komen. Die was wel spectaculair, want tussen de nummer 1 en 2 zat slechts één punt verschil!!
Helaas vielen onze acts net buiten de boot, want Melissa en Annika eindigden op de vijfde plaats (van de 18) en Floortje en Merel waren 2de geworden, met één punt verschil...:(
En de hoofdprijs werd in de wacht gesleept door groep 8B met een fantastisch dansnummer!
In ieder geval een groot compliment aan alle deelnemers, want ze hadden er echt iets bijzonders van gemaakt.
En lieve meiden: al hebben jullie geen van vieren gewonnen, jullie zijn toch onze KANJERS!
Media
  • Talentencup 2013 003.jpg
  • Talentencup 2013 006.jpg